Nærbillede DKPU logo
Bliv medlem

Din virksomhed kommer et skridt foran med et medlemskab i Dansk Produktions Univers

Vi er ejet af vores medlemmer. Som medlem af Dansk Produktions Univers F.M.B.A. får du derfor stor indflydelse på, hvordan vi skal udvikle vores forening.

Du får os som strategisk samarbejdspartner inden for styrkelse og udvikling af din produktionsvirksomhed.

I DKPU får du adgang til et bredt netværk af mindre, danske produktionsvirksomheder og ekspertviden, der spænder over forskellige kompetenceområder.

Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig med at sikre ekstern finansiering af vores arbejde gennem udviklings- og projektmidler, når det er muligt. Og så siger vi altid fra, hvis vi ikke er de rigtige til opgaven.

Mindre konsulentsnak. Meget mere fokus på det bedste for din virksomhed.

Bliv medlem

Vores medlemmer siger

"Værdien for min virksomhed er væsentligt større end min udgift til medlemskabet. Alle hos DKPU er hjælpsomme og har næsten taget mig i hånden for at hjælpe mig gennem projekter. Når jeg har brug for hjælp til digitalisering, optimering eller andre af DKPU’s specialeområder, er der altid en vilje og en vej."


Claus Theilsby,

HandyHeat

"Vi har meldt os ind i DKPU for at få hjælp til digitalisering og at søge puljemidler. For os har det betydet meget, at de har styr på projektet. Hverdagen rammer os nogle gange, og så er DKPU gode til at følge op, så vi også ser resultater."


Pia Breinholt,

Breinholt Service

"Nogle gange kan det være helt pinligt, at det er DKPU, der driver vores samarbejde. Men fordi vi har så travlt, kniber det med at få sat tid af selv. DKPU er gode til at trække os til truget, så vi kommer videre – uanset om det handler om produktudvikling, markedsføring eller kommercielle samarbejdspartnere. Det er ret gavnligt for os."


Søren Nymark,

Nymark & Fogh

"Mit største problem er, at jeg ikke selv laver nok nytænkning. Derfor har jeg stor glæde af at blive provokeret til at se tingene i et andet perspektiv. DKPU har fået mig til at se mere på udvikling og mindre på driften. Det er en genial og velfungerende konstruktion med de kompetencer, DKPU har i huset."


Rasmus Henriksen,

Jysk Handi

"DKPU’s struktur som medlemsejet forening er godt tænkt. Vi er fri for interessekonflikter og får helt konkret rådgivning i dybden. Jeg er sikker på, at DKPU er et helt andet sted om 5-10 år, når vi er mange flere medlemmer, og rådgiverne vil være endnu mere specialiserede i de enkelte medlemsvirksomheders behov."


Thomas Hansen,

Badgeland A/S

"Vi har fået hjælp til at optimere vores produktion med flere digitale løsninger. DKPU har også Vi har fået hjælp til at optimere vores produktion med flere digitale løsninger. Det har været med til at sikre os en positiv udvikling."


Martin Nielsen,

Jymika

"Det er rart at kunne ringe ét sted hen og så komme i kontakt med den, der kan hjælpe mig. Uanset om det er hjælp til digital omstilling, layout på vores pladesav eller grafisk arbejde, så har jeg ikke behøvet at lede efter det
selv. Man får mest ud af sit medlemskab hos DKPU, når man tør at bruge tid på at komme ud af sin komfortzone sammen med en af rådgiverne."


Jørgen Kristensen,

BF12

"Vi er så pressede af dagligdagen, så vi kan tage nogle beslutninger for hurtigt. Derfor er det godt at have DKPU som vores forlængede arm. De kan bruge mere tid og gå mere i dybden med det, end vi kan. Vi havde ikke selv set de muligheder, der for eksempel er for at pakke vores emballage på en bedre måde. Så vi får større sikkerhed for at træffe den rigtige beslutning med dem tæt på."


Bo Falk Mørkenborg,

Aeropak

Medlemmer

Guld medlemmer

Sølv medlemmer

Bronze medlemmer

Interessemedlemmer

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram