Kvalitetscertificering

Få hjælp til din kvalitetscertificering

Hos DKPU har din produktionsvirksomhed adgang til erfarne rådgivere, der kan få dig i mål med din ISO 9001-certificering. Resultatet er bedre kvalitet i dine produkter, færre fejl, øget tillid og tilfredshed fra dine kunder og en betydelig konkurrencefordel.

Der er mange fordomme om ISO-certificeringer – også om ISO 9001, kvalitetscertificeringen, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt og sikrer færre fejl. Fordom nr. 1, som vi oftest hører, er denne: ISO er tungt at arbejde med, og du skal have mindst 15 ringbind stående med dokumenter, der løbende skal opdateres og vedligeholdes.

Vi har en god nyhed til dig: Sådan er det heldigvis ikke længere.

Med hjælp fra erfarne rådgivere der kan fortælle, hvad du faktisk har brug for at dokumentere, overstiger fordelene ved en ISO-certificering efterhånden langt de digitale ringbind, der følger med.

Rådgivning målrettet produktionsvirksomheder

Hos DKPU kan du få hjælp til at komme i mål med din virksomheds kvalitetscertificering. Som medlem kan du trække på vores erfarne rådgivere, der kender hverdagen i mindre produktionsvirksomheder. Du får altså en medspiller, der ikke kun har forståelse for din hverdag – du får også oversat certificeringens krav og standarder, så du ikke selv behøver bøvle med det. Vi har også værktøjer og skabeloner med ud til dig, som sikrer, at certificeringen bliver implementeret og ledelsessystemet anvendt i praksis – også når vores opgave er afsluttet.

Vi tilbyder

  • Et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gennemgår certificeringsprocessen. Du får også vores vurdering af, om din virksomhed er klar til at komme i gang.
  • Én fast tilknyttet rådgiver, der gør din virksomhed klar til en ISO 9001 kvalitetscertificering.
  • Oversættelse af certificeringens krav og standarder. Du sparer ikke kun tid – du undgår også alle blindgyderne og frustrationerne.
  • Efter certificeringen: Support til intern audit og ledelsens evaluering, inklusiv input til hvordan I kan styrke certificeringen.

3 gode grunde til at blive kvalitetscertificeret (9001)

1.

Du får styr på dine processer. Det betyder færre fejl i produktionen og en højere kvalitet i dine produkter.

2.

Din virksomheds brand og omdømme bliver styrket – det giver dig en kæmpe konkurrencefordel.

3.

Færre fejl, bedre kvalitet og et styrket brand, kan resultere i et større plus på bundlinjen.

Kontakt os og hør mere

Ved du allerede nu, at næste skridt i udviklingen af din virksomhed er en kvalitetscertificering? Kontakt vores certificeringsrådgiver og aftal et gratis og uforpligtende møde.

Nina Schytt Larsen

Seniorrådgiver

Spar tid og få dobbelt gevinst

Når du alligevel er i gang med en kvalitetscertificering, anbefaler vi, at du tager miljøcertificering ISO 14001 med i samme ombæring. Du sparer cirka 1/3 af den tid, du skal bruge på at køre certificeringerne enkeltvis. Til gengæld får du dobbelt så meget ud af at køre processerne på én gang.
Miljøcertificering ISO 14001

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram