Miljøcertificering

Styrk din virksomhed med en ISO 14001 miljøcertificering

Styrk din konkurrencefordel. Reducér din miljøpåvirkning. Opfyld lovkrav og opbyg tillid hos dine interessenter. Lyder det som noget for din virksomhed? Så skal du overveje en miljøcertificering. Hos DKPU kan du få hjælp og rådgivning til hele processen.

Den mest anerkendte standard indenfor miljøcertificering, ISO 14001, er ikke kun et flot certifikat til din væg. Certificeringen lærer dig, hvordan du systematisk planlægger, implementerer og styrer et miljøledelsessystem.

Helt konkret betyder det, at du kommer til at ligge i toppen af virksomheder, der tager sin miljøpåvirkning alvorligt. Det vil afspejle sig i de (nye) kunder, du tiltrækker, de interessenter du samarbejder med, og det er også godt for din bundlinje, fordi certificeringen medvirker til, at du sparer penge på dine ressourcer.

Rådgivning du kan bruge

Hos DKPU kan du få hjælp til din miljøcertificering. Vi har erfarne rådgivere, der er vant til at begå sig i mindre produktionsvirksomheder. Det betyder, at du får certificeringen oversat til ord og handlinger, du kan bruge til noget. Det betyder også, at vi har respekt for din hverdag og din produktion. Bare tænk på os som din aktive medspiller, der er med dig igennem hele projektet: Vi kridter banen op og spiller boldene til dig. Du skyder dem i mål.

Vi tilbyder

  • Et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gennemgår en certificeringsproces og giver vores vurdering af, om du er klar til at komme i gang.
  • Én fast tilknyttet rådgiver, der hjælper dig igennem en ISO 14001 miljøcertificering.
  • Konkrete skabeloner og værktøjer, der gør dit arbejde med certificeringen nemmere og mere håndgribeligt.
  • Oversættelse af certificeringens krav og standarder. Du sparer ikke kun tid – du undgår også alle blindgyderne og frustrationerne.
  • Efter certificeringen: Support til intern audit og ledelsens evaluering, inklusiv input til hvordan I kan styrke certificeringen.

3 gode grunde til at blive miljøcertificeret (14001)

1.

Din virksomheds image bliver styrket, og du står bedre i forhold til dine konkurrenter.

2.

Du styrker din virksomheds miljøindsats og bidrager til at reducere miljøpåvirkninger.

3.

Du får en forventet økonomisk gevinst gennem dine ressourcebesparelser.

Kontakt os og hør mere

Ved du allerede nu, at næste skridt i udviklingen af din virksomhed er en kvalitetscertificering? Kontakt vores certificeringsrådgiver og aftal et gratis og uforpligtende møde.

Claus Højgaard

Adm. Direktør

Spar tid og få dobbelt gevinst

Når du alligevel er i gang med at blive miljøcertificeret, anbefaler vi, at du også bliver kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden. Flere af de processer, du skal igennem, er ens i de to certificeringer. Når du arbejder med begge samtidig, sparer du tid og undgår at gentage de samme processer. Derfor bør du overveje at slå to certificeringer med et smæk.

kvalitetscertificering ISO 9001

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram