Kultur og mennesker

Kultur og mennesker

Vores udviklingsforløb, Kultur og mennesker, stiller skarpt på din virksomheds kultur og måden, I arbejder sammen på. Forløbet kan bane vejen for en stærk organisationsudvikling, der både styrker jeres kultur, medarbejdere og bundlinje.

Mennesker og deres kommunikation er essentielle for, at jeres organisation fungerer optimalt. Det er dem, der er drivkraften, og deres kompetencer der skaber resultater i jeres virksomhed. Gennem organisationsudvikling arbejder vi med jeres virksomheds interne kompetencer, vaner, samarbejdsmønstre, HR og intern kommunikation. Områder der alle har en markant indflydelse på jeres bundlinje.

Et typisk forløb med Kultur & Mennesker afdækker jeres adfærd. Vi ser for eksempel på jeres typiske og foretrukne handlemønstre, handlekraft, innovation, struktur og sociale kompetencer. Vi kommer også omkring mulige løsninger for den enkelte medarbejder i forhold til at skrue op eller ned for sin adfærd. I får også en udviklingsplan for den enkelte medarbejder, der kan indgå i den aktuelle opgave, i jeres generelle medarbejderudvikling, eller som kan aktiveres i forbindelse med nye opgaver.

Vi tilbyder

  • Screening af din virksomhed, der giver et overblik over de største styrker og udfordringer, for eksempel evnen til at skabe struktur, udvise handlekraft, innovation og evnen til at skabe et sundt arbejdsklima.
  • Sammensætning af et forløb, der er tilpasset din virksomheds aktuelle behov.
  • Styrkelse af teamånd og bedre kendskab til kolleger.
  • Kobling af individuelle medarbejdermål til forretningens mål gennem processer, så den enkelte medarbejder ved, hvordan han/hun skal arbejde og mest effektivt bidrager til at nå jeres mål.

Hvorfor man bør overveje et forløb med kultur og mennesker

Det er velkendt, at det er de ansatte, der omsætter virksomhedens værdier. Gennem et forløb med Kultur og mennesker lærer I at skabe og implementere en sund arbejdskultur, hvor medarbejderne trives. En god kultur øger effektiviteten og samarbejdet, både i hverdagen og når virksomheden for eksempel står over for et generationsskifte, forandringer, eller ved implementering af ny teknologi eller strategi. Som en bonus giver en god arbejdskultur medarbejderne en større ejerskabsfølelse for virksomheden og en større ansvarsfølelse for deres egne opgaver. Alt sammen er det med til at tiltrække og fastholde de gode kompetencer i virksomheden og skabe grobund for øget vækst.

Med den rette implementering har vi set forbedringer af bundlinjen på helt op til 47 procent.

3 gode grunde til at arbejde med kultur og mennesker

1.

Du får mulighed for at udvise stærk ledelse gennem brug af organisationens kultur og værdier.

2.

Du lærer at koble medarbejdernes indsats med kundernes behov.

3.

Du bliver bedre i stand til at integrere nye medarbejdere i din organisationen.

Kontakt os og hør mere

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram