Digitalisering

Få uvildig rådgivning om digitalisering af din produktionsvirksomhed

Er din produktionsvirksomhed ved at gå kold i gamle programmer, stakkevis af papirer og systemer, der ikke snakker sammen? Hos DKPU kan vi hjælpe med digitalisering af din virksomhed, herunder implementering af ERP-systemer og Power BI-platforme.

Hvis du leder efter dyre dimser og smarte systemer til digitaliseringen af din produktionsvirksomhed, så er du landet det forkerte sted. Den slags kan du ikke investere i her.

Til gengæld kan du få noget, der er meget bedre: Uvildig rådgivning og hjælp til at vurdere hvilken digitaliseringsløsning, der passer netop din virksomhed. Uanset om det er et ERP-system eller en Power BI-løsning, du har brug for, tilpasser vi vores rådgivning til din virkelighed. For når vi snakker digitalisering, er det sjældent, at ”one size fits all.” Det handler om din virksomheds reelle behov – ikke din nabos.

Vores erfarne rådgivere følger udviklingen indenfor digitaliseringsløsninger tæt og kender de sidste nye krav, muligheder og løsninger på markedet. Vi er samtidig specialiserede i at samarbejde med mindre produktionsvirksomheder. Vi kender din verden og hverdag, og vi kan derfor bidrage med løsninger, der er målrettet netop din virksomhed.

Vi tilbyder

Power BI - Business Intelligence

Med en Power BI-platform kan du sætte strøm til din produktionsvirksomheds data, måle på den og bruge den til at styrke din forretning. DKPU er din genvej til udviklingen af en platform, der er målrettet dine ønsker og behov.
læs mere

ERP

Er du på udkig efter en ERP-løsning til din produktionsvirksomhed? Så start her. DKPU er dit uvildige rådgivningshus, der ikke skal sælge dig en bestemt løsning.
læs mere

3 gode grunde til at digitalisere din produktionsvirksomhed

1.

Din virksomhed bliver gearet til at vækste og håndtere fremtidens krav.

2.

Du får bedre styr på din forretning, og dine arbejdsgange bliver effektiviserede.

3.

Din virksomhed fremstår mere professionel overfor kunder og leverandører – og din kundeservice bliver også forbedret.

Kontakt os og hør mere

Poul Søjberg

Seniorrådgiver

Få økonomisk støtte til rådgivning om digitalisering

Hos DKPU kan du få rådgivning i at søge en af de virksomhedsrettede puljer, der giver tilskud til digitalisering af små og mellemstore virksomheder.

Se din muligheder her

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram