ERP

Dit valg af ERP-løsning starter her

Er du på udkig efter en ERP-løsning til din produktionsvirksomhed? Så start her. Vi er dit uvildige rådgivningshus, der ikke skal sælge dig en bestemt løsning. Til gengæld kan vi hjælpe med at vurdere, hvad du i virkeligheden har brug for.

Er du træt af dine rustne IT-systemer, der ikke fungerer, ikke snakker sammen og ikke bliver serviceret, fordi de bare er… gamle? Mangler du et (bedre) overblik over din forretning, og vil du gerne vide, hvor du tjener penge (og hvor du ikke gør)? Så skal du bruge et ERP-system – og du skal ikke mindst starte med at snakke med os.

Billedet viser en person, der kigger på data i et ERP-system.

Uvildig rådgivning med fokus på reelt behov og rigtig ERP-løsning

Vi kan ikke sælge dig et system eller en dyr (ubrugelig) løsning. Den slags gør vi slet ikke i. Til gengæld kan du som produktionsvirksomhed få uvildig rådgivning til at finde den gyldne middelvej mellem den billigste og mest optimale ERP-løsning. Det handler nemlig ikke om, at du skal have det største system. Det handler om, at du skal have det rigtige system. Det kan vi hjælpe dig med at finde. Vi er uvildige og uafhængige, vi kender til hverdagen i mindre produktionsvirksomheder, og vores rådgivere holder sig løbende opdateret, så de kender til de sidste nye løsninger på markedet.

Vi tilbyder

  • Afklarende besøg og fokus på din virksomheds reelle behov for et ERP-system.
  • Overblik over din virksomheds udbytte ved at implementere et ERP-system.
  • Screening af markedet og dialog med relevante leverandører af ERP-systemer.
  • Uvildig rådgivning om valg af leverandør baseret på din virksomheds behov.
  • Hjælp til at facilitere samarbejdet mellem dig og din valgte leverandør.
  • Projektledelse i forbindelse med implementering af ERP-system og tovholder ift. leverandøren.

3 gode grunde til at få ERP-rådgivning

1.

Det er en forandringsproces at indføre et nyt system – også et ERP-system. Rådgivning i håndteringen af det, er guld, og sparede arbejdstimer, værd.

2.

Leverandørerne af ERP-løsninger vil gerne sælge deres egen løsning. Uvildig rådgivning er baseret på din virksomheds behov – ikke på leverandørens.

3.

Erfarne ERP-rådgivere har allerede afsøgt markedet og kender de muligheder, der er. Det sparer dig for masser af tid, når du ikke selv skal igennem den afsøgning.

Kontakt os og hør mere

Poul Søjberg

Seniorrådgiver

Få økonomisk tilskud til rådgivning

Som mindre produktionsvirksomhed kan du søge om tilskud til rådgivning i forbindelse med valg og implementering af et ERP-system.

Tilskuddet kan du bruge til at få rådgivning hos os i DKPU. Her kan du også få hjælp til at søge de rigtige puljer. Vi har allerede hentet mere end 25 millioner kroner ind til vores medlemmer, og vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram