Grøn omstilling

Få hjælp til grøn omstilling af din virksomhed

Har din produktionsvirksomhed brug for hjælp til den grønne omstilling? Så er du kommet til det rette sted. Hos DKPU får du kompetent rådgivning om alt fra dit CO2-regnskab og ESG-rapportering til livscyklusanalyser og initiativer, der understøtter FN’s Verdensmål.

Grøn omstilling kan være en kompleks størrelse. Den gode nyhed er, at du som medlem af DKPU kan få konkret rådgivning, der tager udgangspunkt i din produktionsvirksomhed. Vi ved, hvordan du arbejder, og vi kan hjælpe med at prioritere dine indsatsområder. Du kan også være helt sikker på, at vi holder dig i hånden, skaber fremdrift og strukturerer den grønne omstilling, så den passer til dig, din virksomhed og din hverdag.

Vi tilbyder

Livscyklusanalyse

Har du styr på det basale indenfor den grønne omstilling? Så er det måske tid til at få lavet en såkaldt livscyklusanalyse. Hos DKPU kan du få rådgivning om, hvordan du kommer i gang.
læs mere

FN's Verdensmål

FN’s 17 Verdensmål er din virksomheds mulighed for at arbejde strategisk med udvalgte delmål. Som medlem af DKPU, kan du få hjælp til at definere de Verdensmål, din virksomhed med fordel kan arbejde med.
læs mere

CO2-regnskab

Vil du være den foretrukne produktionsvirksomhed for dine kunder og stå klar, når CO2-afgiften vedtages? Vi hjælper med at beregne dit klimaaftryk – og laver handleplaner, der kan nedbringe det.
læs mere

Bæredygtighed

Bæredygtighed er et vidt begreb, for hvor skal man starte og slutte? Hos DKPU får du kompetent og erfaren rådgivning, der tager udgangspunkt i din produktionsvirksomhed, dit marked og dit potentiale.
læs mere

3 gode grunde til at skubbe din virksomhed i en grønnere retning:

1.

Din grønne omstilling kan gå hånd i hånd med sund økonomisk udvikling.

2.

Din virksomheds energiforbrug kan falde i takt med, at du investerer i grønnere løsninger.

3.

Dit grønne fodaftryk bidrager til en sundere planet – til gavn for os alle.

Kontakt os og hør mere

Nina Schytt Larsen

Seniorrådgiver

Få økonomisk støtte til dit grønne projekt

Hos DKPU kan du få rådgivning i at søge en af de virksomhedsrettede puljer, der giver tilskud til grønne projekter og investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se dine muligheder her

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram