Velkommen til Sport og Profil, Odense

Indlæg af:

Velkommen til Sport og Profil, Odense

Velkommen til Sport & Profil, Odense ApS. 

De hjælper deres kunder med at skabe mere værdi til deres logo, deres tilgang til projekter og samarbejder er “Attention. Position. Relation” Det skal ses på ydersiden og mærkes på indersiden. 

De leverer sportstøj til lokale foreninger, firmatøj, tøj til maskinfabrikker, kontoret og kan levere gaveæsker mm. Her er der høj kvalitet til lave priser og en service som er helt i top. Sport og Profil, Odense rådgiver altid gerne, til de bedste løsninger. 

Hos DKPU skal vi hjælpe dem med den grønne omstilling, opdatering af nuværende systemer, automatisering og digitalisering og deres online profil. 

Sport og profil, Odense blev grundlagt i 2005 og her finder du kompetente medarbejdere, med over 30 års erfaring i branchen. Alt personale har baggrund indenfor sport. 

Vi valgte at blive medlem hos DKPU da vi søgte en samarbejdspartner og sparringspartner i forbindelse med vores ønske om at blive mere bæredygtige og energibevidste. Via flere af vores eksisterende kunder, blev vi anbefalet at blive medlem – og vi glæder os rigtig meget til den fremtidige fælles rejse.

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og f√• gratis viden om, hvordan du kan opn√• det ‚Äď med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk

Fyraftensm√łderBook nu

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram