Velkommen til Stansomatic

Indlæg af:

Jeanette Suell

Kommunikationsrådgiver

61 75 79 08
js@dkpu.dk

Fra rekrutteringsproces til medlem af DKPU

Vi kan føje endnu et medlem til DKPU, nemlig produktionsvirksomheden Stansomatic, der producerer stanseemner med fine tolerancer til et utal af kunder indenfor medico, elektronik, automobil og energisektoren.

Adm. direktør Søren Bahnsen hørte første gang om DKPU, da han i forbindelse med en rekrutteringsproces kontaktede vores seniorrådgiver, Nina Schytt Larsen. Efter en god snak viste det sig, at et medlemskab af DKPU var den rigtige løsning for Stansomatic.

”Vi har brug for konsulentbistand, fordi vi i øjeblikket mangler en kvalitetsmedarbejder – det får vi hos DKPU. Vi skal også i gang med at kigge på FN’s Verdensmål og måske søge nogle puljer. Vi fik et fair tilbud om medlemskab, og vi kender Nina og ved, hvad hun står for, så vi syntes, medlemskabet var en fin måde at få løst vores udfordringer på,” fortæller adm. direktør Søren Bahnsen.

Stansomatic holder til i Billund og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Virksomheden er familieejet og drevet af Søren Bahnsen, søn af grundlægger Knud Erik Bahnsen.

Velkommen til, Stansomatic – vi ser frem til et godt samarbejde.

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk

FyraftensmøderBook nu

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram