Nærbillede DKPU logo

Webdesign

Få en spritny hjemmeside, der konverterer dine besøgende til kunder

Webdesign

Marketing Ydelser

Ønsker du en ny hjemmeside?

En hjemmeside, der er designet ud fra, hvordan brugerne agerer, vil få din hjemmeside til at virke meget mere professionel. Derudover vil et webdesign lavet ud fra din målgruppes ønsker og behov, være med til at genere mere salg og trafik til din hjemmeside.

I dag har internetbrugere mange flere forventninger, end de havde for bare få år tilbage. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er opdateret, så den forbliver relevant for din bruger.

Man bør se sin hjemmeside som et levende væsen. Den skal hele tiden passes og plejes og konstant fodres med nyt indhold, ellers dør den. Når det først sker, synes de besøgende ikke længere, at indholdet er spændende og relevant. Søgemaskinerne, særligt Google, skubber den længere ned af ranglisten til fordel for dine konkurrenter.

Hjemmesider, der er designet og udviklet med en brugervenlig tilgang, vil altid være at foretrække. Hvis brugerne ikke kan få opfyldt deres behov, kan du være sikker på, at de ikke vender tilbage, eller anbefaler dig til deres samarbejdspartnere, venner og bekendte. Derfor er det ekstremt vigtigt at sætte sig ind i brugerens behov og få lagt en strategi og en plan for, hvordan websitet skal bidrage til at opfylde din virksomheds forretningsmål.

  • Brugercentreret udvikling
  • Unikt visuelt udtryk
  • Optimeret til mobilvisning
  • Teknisk SEO
  • Administration af cookies
  • Brugervenligt hjemmesidedesign

Udvikling af hjemmesider med fokus på webdesign og brugervenlighed

Vi designer og bygger din hjemmeside i et CMS-system, der hedder WordPress. Det betyder, at du få et website, der er meget brugervenligt for webmasteren eller personen, der skal styre sitet. WordPress er oprindelig udviklet til at lave blogindlæg, så det har nogle funktioner, der gør det let at opdatere siderne med nyt indhold, selv for folk, som ikke er uddannede eller eksperter på området. Du kan selvfølgelig også overlade alt det tekniske til os, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

WordPress er et enormt brugervenligt system, og der er næsten ubegrænsede muligheder i forhold til design, funktion og integrationer. Vi tager ofte udgangspunkt i en skabelon, men modsat mange andre, fylder vi ikke bare en skabelon ud med indhold. Vi tilføjer og fjerner designs og funktioner, så hjemmesiden afspejler din virksomhed og tilgodeser din målgruppes behov. Måske har du allerede et design eller et grafisk udtryk, du vil fortsætte med. Hvis ikke, kan vores grafiske designer skabe et helt ny design til, så du står tilbage med en unik hjemmeside, der har sit helt eget visuelle udtryk.

Vi udvikler altid hjemmesiden i løbende dialog med dig. Hvis det er muligt, tager vi gerne en snak med nogle af dine kunder, så vi kender deres behov og ved, hvilke forventninger til funktioner og indhold, de har.

Kontakt os

Linda Poulsen

Grafisk Designer

26 65 32 84
lp@dkpu.dk
Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram