Billede af DKPU logo
Webdesign og hosting

Få en spritny hjemmeside der konverterer dine besøgende om til kunder

Webdesign og hosting

Marketing Ydelser

NY HJEMMESIDE?

Et webdesign der er moderne og brugervenlig får din virksomhed til at fremstå langt mere professionel. Måske endnu vigtigere så får brugerne på din hjemmeside en langt bedre oplevelse, når de bevæger sig rundt og det er en meget vigtig faktor, når det handler om at konvertere besøgende om til kunder.

En moderne hjemmeside er desuden opdateret på alle de forskellige standarder og funktioner, der er i konstant udvikling og som gør at dit website forbliver relevant både for dine kunder og for søgemaskinernes robotter som vurderer og rangerer den. Man bør se sin hjemmeside som et levende væsen. Den skal hele tiden passes og plejes og konstant fodres med nyt indhold ellers så dør den. Når det først sker, synes de besøgende ikke længere at webdesignet og indholdet er spændende og relevant. søgemaskinerne skubber den længere ned af ranglisten til fordel for dine konkurrenter.

Hjemmesider der er designet og udviklet med brugervenlig tilgang vil altid være at foretrække. Hvis brugerne ikke kan få opfyldt deres behov, kan du være sikker på at de ikke vender tilbage eller anbefaler dig til nogle af deres venner eller bekendte. Derfor er det ekstremt vigtigt at sætte sig ind i brugerens behov og få lagt en strategi og en plan hvordan websitet skal bidrage til opfylde din virksomheds forretningsmål

Vi designer og bygger alle vores hjemmesider i et CMS der hedder WordPress, for dig betyder det at du få et website der er meget brugervenligt for webmasteren eller personen der skal styre sitet. WordPress er oprindeligt udviklet til blogging, så det har nogle funktioner der gør let at opdatere siderne med nyt indhold, selv for folk som ikke er uddannede eller eksperter på området. Du kan selvfølgelig også overlade alt alt det tekniske til os, så du kan koncentrere dig om det som du er bedst til.

Vi tilbyder samtidig at hoste din hjemmeside. Det gør det meget nemmere for dig for der er kun ét sted du skal ringe til, hvis der er en fejl eller hjemmesiden skal opdateres. Med vores hosting service opdaterer vi løbende de forskellige plugins der bliver brugt på websitet, vi sørger for at brugen af cookies på din siden følger gældende regler og lovgivning.

  • Brugercentreret udvikling
  • Unikt visuelt udtryk
  • Optimeret til mobilvisning
  • Teknisk SEO
  • Lynhurtig hosting
  • Administration af cookies

UDVIKLING AF HJEMMESIDER​

Som tidligere nævnt udvikler vi alle vores hjemmesider i det CMS som hedder WordPress. WordPress er et enormt brugervenligt system og der er næsten ubegrænsede muligheder i forhold til design, funktioner og integrationer. Vi tager ofte udgangspunkt i en skabelon, men modsat så mange andre fylder vi ikke bare en skabelon ud med indhold. Vi tilføjer og fjerner design og funktioner, så hjemmesiden afspejler din virksomhed og tilgodeser dine brugeres behov. Måske har du allerede et design eller grafisk udtryk du vil fortsætte med. Hvis ikke kan vores grafiske designer skabe et helt ny grafisk udtryk og design til dit website, så du altid står tilbage med en smuk og unik hjemmeside, der har sit helt eget visuelle udtryk.

Vi udvikler altid hjemmesiderne i løbende dialog med dig. Hvis det er muligt, tager vi gerne en snak med nogle af dine kunder, så vi ved helt præcis hvilke behov de har og hvilke forventninger til funktioner og indhold de har til din nye hjemmeside.

Vi har desuden en privat server med en meget høj PHP memory. Det betyder at vi kan hoste din hjemmeside på en lynhurtig server, hvor du kun skal dele hukommelsen med vores andre brugere. Det giver dine besøgende en meget bedre brugeroplevelse i form af et hurtigere website.

Kontakt os

Linda Poulsen

Grafisk Designer

26 65 32 84
lp@dkpu.dk

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetenthus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram