Nærbillede DKPU logo

Strategisk ledernetværk

Bliv en del af et stærkt og fortroligt netværk, hvor du kan sparre og udveksle erfaringer med andre virksomhedsledere

Strategisk ledernetværk

Projekter Ydelser

HVAD ER STRATEGISK LEDERNETVÆRK

Et strategisk ledernetværk er et fortroligt rum, hvor du som leder kan sparre med andre ledere om hverdagens udfordringer i din virksomhed og organisation. Du vil i dette netværk møde andre ledere, der har erfaringer med en virkelighed, der ligner din. Sammen mødes I om netværk, ny viden og sparring. Der vil bl.a. kunne læres af andres fejl og erfaringer.

Netværksmøderne ledes af DKPU, der sammen med nøje udvalgte oplægsholdere, som hver for sig er eksperter på deres felt, giver dig inspiration, ny viden og sparring.

  • Fortrolig sparring
  • Netværk
  • Selvindsigt
  • Ny viden
  • Inspiration

DERFOR SKAL DU DELTAGE I STRATEGISK LEDERNETVÆRK

Du bliver en del af et netværk af ligesindede fra samme eller lignende brancher, der alle har fokus på produktion. Hver især møder I på dagligt udfordringer, der skal løses og barrierer, der skal overkommes. I netværket får I mulighed for at dele jeres udfordringer med andre, der måske har gennemgået eller står med de samme udfordringer. Alternativt kan det være, at fire eller flere øjne kan se andre løsninger på din udfordring.

Du får mulighed for at dele dine succes'er med netværket, eller lade dig inspirere af andres. Alt sammen i et miljø, hvor du får mulighed for at træde et skridt tilbage og se produktionen og virksomheden i et andet perspektiv. Samtidig får du en masse ny viden om emner indenfor automatisering, digitalisering og procesoptimeringer, der kan implementeres i din virksomhed og tage den til det næste niveau.

SÅDAN FORLØBER STRATEGISK LEDERNETVÆRK

Der bliver afsat 2-3 timer pr. møde. Møderne afholdes sidst på dagen og med ca. 5 ugers mellemrum, så deltagerne får mulighed for at afprøve eller implementere nye tiltag i deres respektive virksomheder. Konkrete datoer og tidspunkter aftales nærmere med deltagerne.

DKPU sørger for at finde oplægsholdere til de forskellige møder, og disse kan både være deltagere eller eksterne talere. DKPU sørger for let forplejning i forbindelse med møderne.

Når man melder sig til netværket, har man også en forpligtelse over for andre deltagere til at møde op og deltage aktivt.

Vi har planlagt de første 8 møder, vi er dog åbne for deltagernes ønsker til emner og derfor er møderne ikke fastlagt

Hvad

Hvordan

Værdi

Intro til forløbet og kendskab til hinanden

Første møde vil være et introduktionsmøde. Her vil deltagerne lære hinanden at kende og de har mulighed for at få afstemt forventningerne til hinanden og til netværket.

Strategi (agil)

En verden i konstant forandring og med pludselige store påvirkninger, som eksempelvis finans- og Coronakriser, kalder på nye måder at tænke og arbejde med strategi på. Det kræver vi arbejder med både selve strategiudviklingen og ikke mindst strategigennemførelsen på en mere agil måde. Virksomhedens strategi er en levende og dynamisk plan, der skal evalueres og revideres jævnligt for at bevare sin relevans. Der er behov for at kunne justere og tilpasse de taktiske aktiviteter langt hyppigere og mere radikalt, end vi plejer. Det gælder både på virksomhedsniveau, og for de enkelte forretningsenheder, afdelinger, og teams.

Forandringsledelse

Forandringer giver uro, og man oplever måske, at organisationen bliver bremset i nødvendige forandringer fordi der måske udefra, kommer en ny forandring, der ændrer alle spilleregler. Er der nye muligheder eller er man slået tilbage? Hvad gør man med sig selv og sine medarbejdere?

Kommerciel forretningsstrategi

Intet salg - ingen virksomhed. Hvordan optimeres den kommercielle strategi - hvordan bruger virksomheden salg- og marketing til at opnå de kommercielle mål. Har virksomheden identificeret alle relevante kundesegmenter, og er der et klart billede af udviklingen indenfor de segmenter, der er vigtigst. Hvordan angribes markedet både nær-markeder og eksport i dag og fremadrettet? Spørgsmål som disse handler om din virksomheds kommercielle strategi.

Digitalisering / Automatisering

Nutidens ledere står overfor en spændende fremtid, hvor digitaliseringen og automations-bølgen bringer adskillige muligheder både i form af produktivitet og nye indtjeningsmuligheder. Dette felt skal indgå strategisk i virksomheder, men hvordan startes denne rejse struktureret for at opnå formålet? Hvad betyder digitaliseringen og industri 4.0 for din virksomhed?

Nye samarbejdsformer

Fremtiden kalder på strategiske og kommercielle partnerskaber. Med fremtidens nye samarbejdsformer åbnes der for muligheder i fælles opgaver på nye produkter, markeder eller medarbejdere. Men hvordan gør man det? Hvor skal man starte? Og hvad skal man samarbejde om? Hvordan sikrer man sig? Og kan det give bundlinje?

Personlige lederskab

Hvordan arbejder du med dit personlige lederskab. Hvor er du god, og hvor har du udfordringer i din ledelsesstil og -metode. Hvem får du sparring af, når du skal vurdere dit eget arbejdsliv, din familietid og de planer du har, der ikke nødvendigvis handler om dit arbejde.

Bestyrelse

En bestyrelse skal kunne bidrage til virksomhedens resultatskabelse. Det kræver at bestyrelsen er tæt på virksomheden, og præcist forstår de aktuelle udfordringer. Har man den rigtige bestyrelse, og hvor finder man de rigtige medlemmer? Hvordan skal bestyrelsen arbejde, så strategien bliver ”levet”, også i dagligdagen?

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør

26 25 02 17
ch@dkpu.dk
Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram