Nærbillede DKPU logo

ERP projektledelse

Projektledelse i forbindelse med implementering af ERP

ERP projektledelse

ERP Ydelser

Hvad er projektledelse i forbindelse med implementering af ERP

Når man skal implementere et ERP-system, er det vigtigt, at man har styr på de interne opgaver, således at dyre ERP konsulenter ikke kommer forgæves.

Det er vigtigt, at der er et godt sammenspil mellem jeres processer, og den opsætning der bliver lavet i ERP løsningen.

Hvorfor

Når man skal implementere nyt ERP system, er det altid en god idé at have en projektleder, der varetager jeres virksomheds interesser.

Selv om ERP leverandøren har projektledelse med i deres leverance, skal man være opmærksom på, at de varetager leverandørens interesser og ikke nødvendigvis det, der er i din (kundens) interesse.

Vi vil gerne sikre, at implementeringen af dit nye ERP glider så smertefrit som muligt for dig. Det gør vi ved at varetage dine interesser gennem hele projektet. Med os som projektleder, hjælper vi jer også med at levere de opgaver, I bliver bedt om i forbindelse med implementeringen. Herved sikrer I at projektet overholder de opstillede deadlines, så implementeringen ikke trækker ud, og der løber ekstra omkostninger på.

Hvis der findes særlige områder i jeres arbejdsgange, der skal optimeres for at køre optimalt med den nye løsning, hjælper vi også med det. Vi udfordrer den måde I gør tingene på, men vi udfordrer også leverandøren, så vi finder den mest optimale løsninger for jeres virksomhed ud fra mulige opsætninger. Som udgangspunkt anbefaler vi, at finde et system og opsætning der kan klare alle jeres flows og processer i et standard ERP-system, da specialtilretninger er dyre og kræver ekstra vedligehold.

Vores tilgang

Vi kan tage forskellige roller i forbindelse med implementeringsprocessen. Vi kan agere jeres projektleder overfor ERP leverandøren, ligesom vi kan være sparringspartner for jer i alle facetterne i forbindelse med implementering. Her kan vi f.eks. hjælpe jer med at håndtere forandringsprocessen, der er i forbindelse med implementeringen af en ny ERP-løsning. Vi kan hjælpe jer med at tilpasse eller justere jeres eksisterende processer, så de fungerer optimalt i den nye løsning. Har i brug for os til at være tovholder på de opgaver I skal levere, leverandørens leverancer eller til styring af økonomien i projektet, klarer vi også det.

Kontakt os

Kim Jespersen

Seniorrådgiver

93 95 49 99
kj@dkpu.dk
Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram