Nærbillede DKPU logo

Valg af ERP-løsning

Vi hjælper dig med at finde det ERP-setup, der bedst matcher din virksomheds nuværende og fremtidige behov

Valg af ERP-løsning

ERP Ydelser

HVORFOR FÅ HJÆLP TIL UDVÆLGELSESPROCESSEN

Når du har en uvildig rådgiver med i udvælgelsesprocessen i forbindelse med en fremtidig ERP løsning, kan du spare mange penge. Det kan være ekstremt dyrt at vælge det forkerte system, både i forhold til store omstruktureringer i arbejdsgangene, eller i værste fald at der skal findes et andet system. Derfor er det vigtigt at finde den løsning, der passer til din virksomheds nuværende og fremtidige udfordringer fra starten.

VORES TILGANG

Når vi undersøger din virksomheds behov for en ERP-løsning, starter vi altid med en afklarende dialog omkring virksomhedens situation og behov. Efterfølgende laver vi en gennemgribende kortlægning af virksomhedens ordreflow, som bruges til at definere hvilke behov for styring der er i virksomheden.

Viser det sig at der er nogle specielle processer eller andre særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, laver vi en mere dybdegående analyse af disse områder.

Analysen og alle andre relevante inputs bliver efterfølgende brugt til at lave en kravspecifikation, som ligger til grund for udvælgelsen af en kommende ERP løsning. I kravspecifikationen vil der være fokus på de processer, der udfordrer de fleste standardløsninger i ERP-systemer. Herved sikrer vi, at vi finder den optimale løsning for virksomheden.

Efter kravspecifikationen hjælper vi med at indhente og forhandle tilbud på relevante løsninger. De tilbud vi modtager vurderes, inden vi kommer med vores anbefaling til den rette løsning. Når den rette løsning og leverandør er valgt, forhandler vi den endelige aftale på plads med leverandøren.

Når den rette løsning er valgt, fungerer vi som sparringspartner under efterfølgende reference besøg eller system demo. Det gør vi for at sikre, at alle dine tvivlsspørgsmål bliver klarlagt på tilfredsstillende vis, så du har ro i maven både med din nye løsning og med leverandøren.

Kontakt os

Kim Jespersen

Seniorrådgiver

93 95 49 99
kj@dkpu.dk
Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram