LinkedIn

Rådgivningspakker

Styrk din virksomheds muligheder med et LYN-syn

Få overblik over din produktionsvirksomheds muligheder inden for digitalisering, strategi og IT-sikkerhed med en af vores tre rådgivningspakker. Vi kalder dem LYN-syn, og du kan læse mere om og bestille hver pakke herunder.

LYN-syn er tre forskellige rådgivningsforløb, du kan bestille til din virksomhed. Vi snakker 1:1-seancer med en erfaren rådgiver, der kender til hverdagen i mindre produktionsvirksomheder, og som har et bredt kendskab til de områder, du kan få en rådgivningspakke indenfor.  

Målet med et LYN-syn er at give dig et overblik over tilstanden i din virksomhed indenfor områderne digitalisering, IT-sikkerhed og strategi. Rådgivningspakken skal gøre det klart for dig, hvor du med fordel kan sætte ind, og hvad der giver den bedste værdi for dig og din virksomhed.

LYN-syn

Rådgivningspakker

Du får

En overordnet digital statusvurdering og en digitaliseringsrapport med detaljeret handlingsplan, identificerede muligheder og prioriteter, en oversigt over din virksomheds produktionsproces og digital modenhedsvurdering.

Pakken inkluderer to møder med rådgiver á 4 timers varighed på jeres virksomhed. Her får I en overordnet digital statusvurdering, inklusive identifikation af jeres digitale muligheder og en digital modenhedsvurdering samt digitaliseringsplanlægning, hvor I sammen med rådgiver prioriterer digitale initiativer og udarbejder en handlingsplan.

Konkret take away

 • En digitaliseringsrapport, der inkluderer
  • en overordnet teknologioversigt og modenhedsvurdering.
  • en oversigt over jeres produktionsprocess med digitale touchpoints.
  • identificerede muligheder og prioriteter.
  • en detaljeret handlingsplan.

Pris for et LYN-syn af dit digitale potentiale

Guldmedlem: 9.500 kr.

Sølvmedlem: 11.000 kr.

Bronzemedlem: 12.500 kr.

Du får

Et check af din strategi inkl. en handlingsplan med anbefalinger.

Pakken inkluderer to møder med rådgiver på din virksomhed. Her får du indsigt i din virksomheds styrker og svagheder, finder ud af, hvordan du står i forhold til dine konkurrenter, og din rådgiver præsenterer dig for strategiske anbefalinger og handlingsmuligheder.

Konkret take away

 • Et styrket fokus på, hvordan du kan udvikle din virksomhed.
 • En overskuelig rapport med de vigtigste touchpoints fra LYN-synet.
 • En handlingsplan med anbefalinger til jeres videre strategiarbejde.

Pris for et LYN-syn af din strategi

Guldmedlem: 9.500 kr.

Sølvmedlem: 11.000 kr.

Bronzemedlem: 12.500 kr.

Du får

Input og oplæg til din IT-rammesikkerhedspolitik og en praktisk introduktion til IT-sikkerhed med åbenlyse sikkerhedsbrister og muligheder for forbedringer.

Pakken indeholder to møder med en rådgiver på din virksomhed. Her får du en statusvurdering, sikkerhedssamtale, risikovurdering og en gennemgang af de potentielle risici, der er, når du ikke har styr på din IT-sikkerhed.

Konkret take away

 • En vurdering af jeres IT-sikkerhedsniveau.
 • Identifikation af risici og trusler.
 • Rådgivning om udarbejdelse af IT-sikkerhedspolitik, endo's and don'ts-liste og plan for uddannelse af dig selv og dine medarbejdere.

Pris for et LYN-syn af din IT-sikkerhed:

Guldmedlem: 9.500 kr.

Sølvmedlem: 11.000 kr.

Bronzemedlem: 12.500 kr.

Poul Søjberg, Seniorrådgiver hos DKPU

Skal din virksomhed have et LYN-syn?

Gør noget godt for din virksomhed - book et LYN-syn, og få styr på din digitalisering, IT-sikkerhed eller strategi.

Jeg er klar til at tage en snak med dig. 

Historie

DKPU F.M.B.A.

1. marts 2019

Vi hjælper mindre produktionsvirksomheder med erfaringerne fra store produktionvirksomheder. DKPU blev stiftet som forening af 26 produktionsvirksomheder i marts 2019.

Vores grundlæggere ville udvikle deres egne virksomheder til at stå stærkere i markedet og blive mere rentable.

Samtidig ønskede de at være med til at skabe et kompetencehus, som kunne udvikle andre mindre produktionsvirksomheder.

For at sikre en uvildig og værdifuld tilgang i vores deling af viden på tværs af brancher, faldt valget på foreningsformen F.M.B.A. (som du kan læse mere om ovenfor). Vi indgår aldrig faste leverandøraftaler. I stedet tager vi udgangspunkt i den enkelte medlemsvirksomheds udfordringer og behov.

I dag har vi langt flere medlemsvirksomheder. De fleste har base i Østjylland. Men vores fokus er på virksomhedens DNA som produktionsvirksomhed snarere end på geografi.

Vores kernekompetencer er digitalisering (ERP), automatisering, produktionsoptimering og marketing. Medlemmernes øvrige behov hjælper vi med at dække gennem aftaler med dygtige eksterne rådgivere.

Samarbejdspartnere

Dansk Produktions Univers samarbejder med en række virksomheder og institutter med målet; at udvikle og fremme konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark.

Dansk Produktions Univers arbejder i feltet mellem det offentlige, erhvervslivet og uddannelser, og vi skaber vores resultater i samarbejde med virksomheder, organisationer og institutter – som du kan møde herunder.​

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram