Kommunikation

Styrk din produktionsvirksomhed med tydelig kommunikation

Står de gode historier i kø i din produktionsvirksomhed, men du ved ikke helt, hvordan du får dem ud at leve? Eller ved du slet ikke hvor mange gode historier, du egentlig gemmer på? Trænger din personalehåndbog til en gedigen opgradering, har du slet ikke en, eller vil du gerne profilere dig mere i forhold til den grønne omstilling? Kommunikation er mange ting. Hos DKPU kan du få hjælp til det meste.

Der kan skrives - og er blevet skrevet - flere tusind bøger om kommunikation. I dem kan du for eksempel læse om budskab, primær og sekundær målgruppe, valg af kanal, modtager og så videre. Det behøver du heldigvis ikke give dig i kast med. Hos DKPU har vi allerede en værktøjskasse med de vigtigste redskaber fra bøgerne. Du skal egentlig bare fortælle os, hvad du har brug for at kommunikere og til hvem - så hjælper vi dig i mål med resten.

Kommunikation du kan bruge til noget

Vi ved godt, du har andre ting at tage dig til. Vi ved også godt, at kommunikation (formentlig) langt fra står øverst på listen over opgaver. Men kommunikation har ikke godt af at stå nederst på to do-listen. Det har det ikke, fordi kommunikation dybest set handler om, hvordan din virksomhed fremstår hos nuværende, tidligere og kommende kunder, samarbejdspartnere, leverandører og hos dine medarbejdere. Så selvom "kommunikation" måske lyder lidt højtravende og uoverskueligt, behøver det ikke være det. For det handler egentlig bare om, hvordan du gerne vil præsentere din produktionsvirksomhed for omverdenen.

Vi tilbyder

  • Hjælp til intern kommunikation: Opdatering/udvikling af personalehåndbøger, brugermanualer og andet internt materiale.
  • Hjælp til ekstern kommunikation: Vi skriver dine kundecases/referencer, laver indhold til din hjemmeside, opslag på sociale medier, annoncer, og så videre.
  • Rådgivning om og design af salgs- og kommunikationsmateriale, for eksempel annoncer, skilte, flag, kopper med mere.
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser og hjælp til pressehåndtering.
  • Rådgivning om og hjælp til kommunikation i forbindelse med bæredygtighed og grønne indsatser (hvad må du, hvad må du ikke).
  • Hjælp til en række andre kommunikationsopgaver. Har du et budskab, du vil ud med, hjælper vi dig i mål med opgaven.

Tre gode grunde til at fokusere på din produktionsvirksomheds kommunikation

1.

Du fortæller markedet, interessenter, kunder og samarbejdspartnere (tidligere, nuværende og kommende), hvem du er og hvad du kan.

2.

Intern kommunikation kan styrke dine medarbejderes tilhørsforhold og tilfredshed.

3.

God kommunikation hjælper dig, når du skal rekruttere nye (dygtige) medarbejdere.

Kontakt os i dag og hør mere

Brug DKPU som din kommunikationspartner, når du vil have kommunikation, der er i øjenhøjde med dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper dig i mål med tydelige budskaber, klar besked og information, der er til at forstå. Nede på jorden, enkelt og let forståeligt.

Ring eller send en mail, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Linda Poulsen

Grafisk Designer

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram