SEO

Bliv fundet på Google: Få hjælp til din SEO

Uanset hvad du sælger, er det en god idé, at din virksomhed står øverst på Google, når en besøgende søger efter dit produkt. For at det skal lykkedes, skal du i gang med søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Hos DKPU kan vi hjælpe med alt fra strategi til eksekvering og vedligeholdelse.

Forestil dig at Google er verdens mest servicemindede butik, hvis eneste formål er at give kunden det perfekte svar på det, de søger efter. Hver evig eneste gang.

For at det kan lykkedes, har Google brug for hjælp. Den hjælp hedder SEO, eller søgemaskineoptimering. SEO fortæller nemlig Google, at din hjemmeside indeholder det perfekte svar. Den slags belønner Google ved at sende din hjemmeside helt op i toppen af Googles søgeresultat – også foran dine konkurrenter, hvis din SEO er bedre end deres.

Hos DKPU hjælper vi mindre produktionsvirksomheder med deres SEO, lige fra opbygning af hjemmeside til indhold på den, herunder tekster, billeder, knapper med mere. Vi sørger også for, at den tekniske opsætning spiller, og har du brug for hjælp til vedligeholdelse, klarer vi også det. SEO er nemlig ikke en engangsopgave. Det er kontinuerligt arbejde på tværs af din hjemmeside.

seo-optimering

Vi tilbyder

  • Sparring og rådgivning om, hvordan du arbejder med SEO i din virksomhed
  • SEO-analyse, inkl. søgeordsanalyse
  • Implementering med fokus på teknisk SEO og content
  • Optimering af indholdet på din hjemmeside
  • Løbende vedligeholdelse

3 gode grunde til at arbejde med SEO

1.

Jo højere, din virksomhed ligger i Googles søgeresultater, jo flere besøgende får du ind på din hjemmeside. Flere besøgende er (ofte) lig med øget salg.

2.

Du kan bruge din søgeordsanalyse til at blive klogere på dine kunder og hvad de søger efter. Den viden kan du bruge til at lave indhold på din hjemmeside, der imødekommer det.

3.

Er du dygtig til din SEO, ligger du foran dine konkurrenter på Google – og så er det dig og din hjemmeside, potentielle kunder søger hen imod.

Kontakt os og hør mere

Linda Poulsen

Grafisk Designer

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram