Økonomisk rådgivning

Optimer din bundlinje: Økonomisk rådgivning skræddersyet til mindre produktionsvirksomheder

Få uvildig og målrettet økonomisk rådgivning, og øg din produktionsvirksomheds bundlinje hos DKPU.

Det kan være noget af en balancegang at drive en mindre produktionsvirksomhed: Du skal jonglere budgetter, holde produktionen kørende og samtidig være på forkant med kundernes skiftende ønsker. Samtidig kan det være udfordrende at holde styr på økonomien, finansiere vækst og sikre, at alt går rigtigt til. De mange kasketter, der skal skiftes på daglig basis, kan være en stor mundfuld. Særligt, hvis du er alene om at træffe de økonomiske beslutninger, der kan have indflydelse på din virksomheds udvikling.

Hos DKPU kan du få en hjælpende hånd til at få overblik over og styrke alt det, der har med økonomi at gøre. Vi tilbyder uvildig og målrettet økonomisk rådgivning og kan blandt andet hjælpe med at optimere arbejdsgangene i din økonomiafdeling, minimere dine økonomiske risici og øge din bundlinje.

Nøglen i et samarbejde med os er at sikre din virksomheds økonomiske optimering, og det er altid vores mål at skabe en bedre bundlinje eller øget værditilvækst i din produktionsvirksomhed.

100 procent uvildig økonomisk rådgivning

Med økonomisk rådgivning fra DKPU får du rådgivere, der er vant til at arbejde med mindre produktionsvirksomheder og derfor kender til din hverdag og de udfordringer, du står med. Vi arbejder målrettet på at skabe en bedre bundlinje og/eller øget værditilvækst i din produktionsvirksomhed. Det gør vi med overblik, overskud, erfaring og 100 procent uvildigt.

Vi tilbyder

  • 1-1 rådgivning med en af vores erfarne økonomirådgivere.
  • Hands on-opgaveløsning i midlertidige funktioner ude i din virksomhed.
  • Excel-kurser og økonomiuddannelse.
  • Hjælp til økonomisystemer, herunder etablering og udskiftning af ERP- og lønsystemer, ordrestyring, fakturahåndtering, godkendelsesflow og Business Intelligence.
  • Finansiel styring: Overvågning og styring af din virksomheds økonomi, herunder budgetlægning, likviditetsstyring og rapportering.
  • Finansiel planlægning: Udvikling af økonomiske strategier og planer for at opnå din virksomheds mål, herunder vækst, rentabilitet og kapitalallokering.
  • Risikostyring: Identifikation og styring af økonomiske risici.
  • Kapitalforvaltning: Optimering af kapitalstruktur, finansieringsmuligheder og investeringsbeslutninger.
  • Forretningsanalyse: Analyse af finansielle data for at træffe informerede beslutninger og identificere muligheder for forbedring.

3 gode grunde til at investere i økonomisk rådgivning

1.

Bedre bundlinje: Du får rådgivning i at spare penge og tjene mere.

2.

Mindre risiko: Du får hjælp til at undgå økonomiske faldgruber og overblik over nye måder, du kan tjene penge på i dit marked.

3.

Du får det bedste beslutningsgrundlag, når du skal vurdere, om du skal udvide din virksomhed, investere i ny teknologi eller sikre dig i forhold til økonomiske op- og nedture.

Få en uvildig og erfaren økonomisk rådgiver med på dit hold

Hos DKPU er vi sat i verden for at styrke mindre produktionsvirksomheder. Vi kan også styrke din med solid økonomisk rådgivning. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram