Automatisering

Slip dine medarbejdere fri med automatisering

Automatisering af din produktion kan sætte dine medarbejdere fri til at løse mere kompekse opgaver i din virksomhed. Hos DKPU tilbyder vi uvildig screening af din virksomhed med henblik på at finde de automatiseringsløsninger, der giver den største effekt - både på bundlinjen, for dine medarbejdere og kunder.

Som mindre produktionsvirksomhed er der flere fordele ved at automatisere din produktion, både for dine medarbejdere, din bundlinje og dine kunder: Manuelt arbejde kan overtages af en fuldautomatiseret robot, så dine medarbejdere ikke døjer med ensformige og på sigt skadelige arbejdstillinger. Maskiner producerer ofte også hurtigere og i en mere konsistent kvalitet, ligesom automatiserede systemer kan kvalitetstjekke dine slutprodukter.

Automatisering gør med andre ord din produktion mere effektiv, nemmere at planlægge, på sigt mere økonomisk, og så er det med til at frigøre dine medarbejdere, så de kan bruges andre steder i virksomheden.

Hos DKPU har vi rådgivere, der har trådt mange skridt i produktionshaller rundt omkring i Danmark. Det betyder, at de ikke kun kan levere kompetent rådgivning om automatisering; de er også vant til at begå sig i produktionsdanmark, de kender hverdagen i mindre produktionsvirksomheder, og de taler samme sprog som dig.

Automatisering top

Vi tilbyder

  • Rådgivning og vejledning om automatisering med fokus på din virksomheds behov og løsninger på markedet.
  • Uvildig screening af din virksomheds potentiale i forhold til automatisering. Vi går din produktion igennem og kommer med anbefalinger til, hvilke løsninger, I bør overveje.
  • Udarbejdelse af kravspecifikation i forhold til din virksomheds ønsker og behov og uvildig hjælp til at finde en potentiel leverandør. Fokus er at finde en løsning, der sikrer den største effekt i forhold til din virksomheds budget.
  • At bistå i forbindelse med installation og implementering af automatiseringsløsning, herunder gennemgang af evt. nyt produktionslayout.

3 gode grunde til at automatisere din produktion

1.

Du reducerer produktionstid og omkostninger og mindsker risikoen for fejl.

2.

Du kan overlade udførslen af opgaver i et farligt miljø til en robot og reducere arbejdsmæssige skader, for eksempel på grund af ensformigt arbejde.

3.

Du frigør dine medarbejdere, så de kan løse andre, mere komplekse opgaver.

Skal vi hjælpe dig i gang med automatisering?

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram