LEAN

Lean: Gør din produktion bedre. Hver dag

Mange produktioner er som magneter for rod og dårlige vaner. Du kan vende magneten, så dine medarbejdere slipper det overflødige og bliver mere effektive. Hos DKPU tilbyder vi et komplet Lean-forløb, der får alle medarbejdere med på vognen, så du kan skabe en effektiv produktionsvirksomhed.

Hvordan lyder høj-effektiv produktion, bedre dialog med kunder og forbedringer i produktionen, der ikke ryger ud med spildevandet? Rimelig ok, ikke? Når du implementerer Lean i din produktion, er ovenstående inden for rækkevidde. Lean skaber nemlig et bedre flow i din virksomhed, fordi spildtid, flaskehalse, rod, ulogiske processer og medarbejderes daglige søgen efter materialer og værktøjer reduceres.

Resultatet er, at din virksomhed hurtigere kan omstille sig, produktiviteten stiger, og det samme gør medarbejdernes arbejdsglæde. Som medlem af DKPU kan du få hjælp til implementeringen af Lean i din virksomhed.

 

Vi tilbyder

  • Foredrag om Lean, hvor medarbejderne får en forståelse for fordelene ved Lean og bliver motiverede til at deltage i implementeringen.
  • Lean-workshop, hvor behov og lean-værktøjer bliver koblet sammen.
  • Basis Lean-forløb: Tre dagens intensivt kursus, hvor I får øje for spild og forbedringer og lærer at implementere Lean.
  • Omstillingsoptimering med S.M.E.D: To dage med fokus på hurtig omstilling af produktionen og optimering af din virksomheds maskinpark.
  • 5S-workshop: Medarbejderne lærer at holde deres arbejdsstationer rene og ryddelige. Det øger produktiviteten og arbejdsglæden.

3 gode grunde til at arbejde med Lean

1.

Din produktion bliver mere effektiv.

2.

Du får en bedre dialog med dine kunder.

3.

Arbejdsglæden blandt dine medarbejdere stiger.

Kontakt os og hør mere

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram