LinkedIn
Tilbage til portfolio

årstal

2021

leverance områder

  • Webdesign
  • Web udvikling
  • Copy writing
  • Webshop

Holdet

  • Linda Poulsen
  • Per Andreasen
besøg hjemmesiden

BibaDesign

udfordring

BibaDesign fik styr på strategi, produktion og webshop med mere gennem DKPU

Den unge virksomhed BibaDesign designer og sælger eksklusive hundesenge. Sarah Reenberg Hansen kom til os med visionen og fik hjælp til resten. Det indledende forløb med en af vores rådgivere havde fokus på udvikling af strategi, så vi sikrede den helt rigtige retning for BibaDesign.

”Jeg føler, at jeg er blevet en del af en lille, intim familie gennem Dansk Produktions Univers (DKPU). Det er så vigtigt for mig, at det hele skal foregå i Danmark, så jeg kan have en relation til dem, der producerer mine hundesenge. Det har allerede nu givet mig enormt meget vigtig viden,” siger hun.

Vores medlemsvirksomhed Anker Cases viste sig at være et godt match til produktionen for BibaDesign. Her står de erfarne snedkere for at samle de fine senge på bestilling. Undervejs i processen har de også udvekslet erfaringer og idéer med Sarah Reenberg Hansen. Udviklingen af strategien og den nye webshop stod marketingafdelingen i DKPU for.

”Tidligt i forløbet fik jeg følelsen af, at nu var jeg på rette vej. Alle tog godt imod min lidt specielle idé og hjalp med at sætte struktur på den. Den her virksomhed er mit hjertebarn, så det har været vigtigt for mig, at den blev taget godt imod,” siger hun.

Løsning

DKPU’s grafiske designer og wordpress-udvikler, Linda Poulsen, skabte i samarbejde med Sarah Reenberg Hansen det hjemmesidedesign, som nu præsenterer de eksklusive hundesenge på den helt rigtige måde.

Desuden sørgede marketingrådgiver Per Andreasen for at hjælpe med søgemaskineoptimering, tekstforfatning og oprettelse på relevante sociale medier, så virksomheden kan få en flyvende start.

”Der har været så god sparring hele vejen, så jeg kunne se den røde tråd i det. Jeg er ovenud glad for resultatet og helt oppe at ringe over den customizer, som viser sengene frem så flot,” siger Sarah Reenberg Hansen.

Nu er de første specialdesignede hundesenge ved at blive producerede. Man kan følge med i arbejdet på både Instagram, Facebook og LinkedIn. Til dem, der overvejer at få hjælp hos DKPU, har Sarah Reenberg Hansen et godt råd:

”Man skal vide, hvad man vil og hvorfor. Hvilke tanker og følelser ligger bag? Ellers hjælper DKPU med at gøre det klart, hvad man mangler at finde ud af. Derfra hjælper de også én godt på vej. Alle medarbejderne har en meget professionel tilgang til tingene,” siger hun.

Hjemmeside

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-downarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram