Projekter

Styrk din konkurrencekraft med DKPU's unikke projektmuligheder

Vi er løbende involveret i projekter der kommer vores medlemmer og målgruppen til gode.

Vi lægger stor vægt på at de projekter vi deltager i, skal være meget håndgribelige for målgruppen og der skal ikke være langt fra koncept til at det kan skabe en reel værdi for mindre produktionsvirksomheder.

Når vi deltager i de forskellige projekter, kan vi ofte tilbyde produkter og services på nogle meget fordelagtige vilkår

IGANGVÆRENDE projekter 

Vi kan hjælpe

En af DKPUs fornemmeste opgaver er at hjælpe vores medlemmer med at tiltrække udviklingsmidler, så de kan styrke deres konkurrencekraft. Vi har et mål om at for hver krone vi modtager i medlemskab, sender vi 10 kroner tilbage til vores medlemmer i form af udviklingsmidler.

Hos DKPU er vi hele tiden bevidste om, hvad der findes af eksisterende aktuelle støtteordninger og tilskudspuljer, både lokalt og nationalt. Vi kan hjælpe med at danne overblik over aktuelle støtteordninger og tilskudspuljer. Herunder hvad de forskellige puljer og ordninger støtter, f.eks. produktudvikling, innovation eller forskning. Derudover afklarer vi hvilke krav og forudsætninger der foreligger, for at kunne deltage i støtteordninger eller modtage midler fra tilskudspuljer. 

Har I brug for et overblik og en afklaring af hvilke muligheder der er for jeres konkrete projekt, kan vi tage en uforpligtende snak.

Tryk på kontakt formular og udfyld, så kontakter vi jer.

Kontakt formular

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram