Strategi og Forretningsudvikling

Styrk din virksomhed med agil strategi og forretningsudvikling

En god strategi og et kontinuerligt fokus på forretningsudvikling kan være din virksomheds nøgler til at trives i en omskiftelig verden og hverdag. Bonus er øget vækst, konkurrencefordele og en bæredygtig fremtid. Hos DKPU kan du få hjælp til at styrke din produktionsvirksomhed med strategisk fokus og forretningsudvikling.

Uanset om du drømmer om at udvide til nye markeder, optimere din produktion eller udvikle dine produkter, er det en rigtig god idé at stille det store spørgsmål: Hvorfor (vil jeg det)?

Hvis du allerede har en strategi, du arbejder ud fra, giver svaret nok sig selv. Hvis du omvendt aldrig har arbejdet strategisk med forretningsudvikling, kan det være svært at komme på et rigtig godt svar. Derfor er det måske netop nu på tide at stoppe op og tage et kig på, hvordan du gerne vil have, din virksomhed skal udvikle sig.

Skal du virkelig ind på nye markeder? Vil du gerne vækste? Udvikle nye processer? Nå nye målgrupper? Bevæge dig mod en bæredygtig produktion? Eller måske noget helt sjette?

Der er masser af muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed

For at lykkedes kræver det dog et helikopterblik på din forretning. Her kommer forretningsudvikling og strategi ind i billedet, og som mindre produktionsvirksomhed kan du få hjælp til netop det hos os i DKPU. Vi kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring fra produktionsvirksomheder som din, og vi leverer rådgivning målrettet dig.

Fandt du ikke det du ledte efter illustration

Vi tilbyder

Kommerciel forretningsudvikling

Forstå dine kunder bedre, forbedr dine produkter og sælg mere. Hos DKPU hjælper vi dig med at udvikle din produktionsvirksomhed i en mere kommerciel retning.
læs mere

Forretningsplan

Hos DKPU kan du få hjælp til at udvikle en forretningsplan, der ikke kun sætter retningen for din produktionsvirksomhed – den hjælper også med at sikre en positiv vækst.
læs mere

Strategi

Send din produktionsvirksomhed i den rigtige retning med en strategi, der gør dig bedre i stand til at navigere i en foranderlig verden.
læs mere

LYN-syn af din strategi

Få tjekket dit strategiarbejde med rådgivningspakken LYN-syn, der inkluderer udviklingen af en handlingsplan til din strategi.
læs mere

Tre gode grunde til at arbejde med strategi og forretningsudvikling

1.

Du bliver i stand til at træffe de rigtige beslutninger, udvikle din virksomhed og sikre din virksomheds vækst.

2.

Når du har din strategi på plads, er du klar til at skille dig ud fra dine konkurrenter og dermed styrke dine konkurrencefordele.

3.

Du sikrer din virksomheds fremtid, når du har en solid forretningsplan.

Kontakt os og hør mere

Poul Søjberg

Seniorrådgiver

Stablede mønter

Få økonomisk støtte til strategi og forretningsudvikling

Hos DKPU kan du få rådgivning i at søge en af de virksomhedsrettede puljer, der giver tilskud til strategi og forretningsudvikling af små og mellemstore virksomheder.

Se din muligheder her

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram