Forretningsplan

Skab retning og fokus i din produktionsvirksomhed med en forretningsplan

Hos DKPU kan du få hjælp til at udvikle en forretningsplan, der ikke kun sætter retningen for din produktionsvirksomhed – den hjælper også med at sikre en positiv vækst.

I en travl hverdag, hvor driften af din produktionsvirksomhed spiser den ene dag efter den anden, kan det være svært at finde tid til at stoppe op og få et overblik over fremtidens muligheder og udfordringer. Men det kan faktisk være afgørende at gøre netop det – stoppe op - hvis du vil sikre en positiv udvikling og vækst i din virksomhed. Du kan for eksempel starte med at få udviklet en forretningsplan. Hos DKPU har vi ikke kun solid erfaring med netop udvikling af forretningsplaner – vi er også vant til at arbejde i mindre produktionsvirksomheder, og vi kan hjælpe dig i mål med en forretningsplan, du kan bruge til at styrke din virksomhed.

Derfor skal du have en forretningsplan

En forretningsplan er ikke ”bare” en plan – det er din virksomheds kompas. Den hjælper dig med at stille skarpt på, hvad dine nuværende og kommende kunder ønsker, hvad dine konkurrenter tilbyder, og hvor din virksomheds styrker og svagheder ligger. Med en solid forretningsplan kan du udnytte dine ressourcer optimalt, fordi du ved, hvor du vil flytte din virksomhed hen. Du kan også bringe din bestyrelse (hvis du har sådan en) bedre i spil, og få konkret sparring i forhold til din forretningsplan. Sidst, men ikke mindst giver forretningsplanen dig mulighed for at engagere både dine ledere og medarbejdere i udviklingen af deres arbejdsplads.

DKPU tilbyder hjælp til udvikling af din virksomheds forretningsplan. Det gør vi med fokus på din virksomheds behov og muligheder. Du får en fleksibel sparringspartner, der tilpasser sig jeres hverdag.

Vi tilbyder

  • Et skræddersyet rådgivningsforløb tilpasset din produktionsvirksomheds behov og mål.
  • Et overblik over din virksomheds fremtidsmuligheder: Vi identificerer kundernes ønsker, konkurrenternes tilbud og din virksomheds styrker og svagheder.
  • En plan, der guider dig i den rigtige retning og bidrager til at prioritere brugen af din virksomheds ressourcer.
  • Ekspertise og kendskab til hverdagen i mindre produktionsvirksomheder: Vi hjælper med at sikre, at din forretningsplan er realistisk og anvendelig - også i dagligdagen.

3 gode grunde til at have en forretningsplan

1.

Retning og fokus: En forretningsplan sikrer en klar vision og mission for din virksomhed.

2.

En prioriteret handlingsplan giver ro i din organisation, fordi alle ved, hvor I skal hen.

3.

En forretningsplan giver din bank mere indsigt i og forståelse for din virksomhed, hvilket er afgørende for bankens beslutninger om blandt andet kreditgivning.

Få uvildig rådgivning til udvikling af din forretningsplan

Hos DKPU er vi sat i verden for at hjælpe dig med at styrke din produktionsvirksomhed. Vi skal hverken tjene penge på dig, eller sælge dig en bestemt løsning. Det betyder, at du får uvildig rådgivning, der tager din virksomheds behov alvorligt. Kontakt os i dag og find ud af, hvorfor vi er de rigtige til at hjælpe dig i mål med en forretningsplan.

Claus Højgaard

Adm. Direktør

Få økonomisk tilskud til rådgivning

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram