LinkedIn

Kommerciel forretningsudvikling

Få hjælp til at finde nye måder at tjene penge på i din virksomhed

Forstå dine kunder bedre, forbedr dine produkter og sælg mere. Hos DKPU kan du få hjælp til at udvikle din produktionsvirksomhed i en mere kommerciel retning, så den vokser, og du tjener flere penge.

Kommerciel forretningsudvikling. Lyder det langhåret og besværligt? Det behøver det ikke være. Tænk på det som at have en isbod. I isboden vil kommerciel forretningsudvikling handle om at finde ud af, hvilke is, folk helst vil købe, om at lave nye smagsvarianter, måske starte en online bestillingstjeneste for is og i det hele taget arbejde med at finde ud af, hvordan din isbod kan sælge flere is. Det er altså det arbejde, du gør for at sikre, at virksomheden vokser og tjener flere penge.

Få en uvildig sparringspartner i DKPU

Hos DKPU arbejder vi ikke med isboder. Vi arbejder med mindre produktionsvirksomheder – og vi kan også hjælpe dig med din kommercielle forretningsudvikling. I DKPU får du en sparringspartner, der forstår din hverdag, og som kan hjælpe med at finde de få, men vigtige indsatser, der giver din virksomhed en bedre bundlinje. For kommerciel forretningsudvikling er ikke kun for de store spillere på markedet. Som mindre produktionsvirksomhed kan du også drage fordel af at fokusere på nye måder at tjene penge på.

Vi tilbyder

  • Et skræddersyet rådgivningsforløb: Vi guider dig gennem processen med at forstå dine kunder, identificerer dine muligheder for vækst og rådgiver om implementering af strategier for at forbedre bundlinjen.
  • En analyse af dine kundedata og overblik over de vigtigste indsatser, der giver din virksomhed et større dækningsbidrag i en travl hverdag.
  • En pipeline, der giver dig en idé om, hvilke nye ordrer, der er på vej.
  • Vejledning i at styrke dine kundeforhold og tiltrække nye kunder.

3 gode grunde til at arbejde med kommerciel forretningsudvikling

1.

Kundeindsigt. Kommerciel forretningsudvikling kan afsløre skjulte muligheder for at øge dit salg.

2.

Optimering af bundlinjen. Når du fokuserer på både top- og bundlinje, kan du sikre en sundere økonomi for din virksomhed.

3.

Digitalisering. I en digital tidsalder er det vigtigt at overveje, hvordan din virksomhed kan drage fordel af online salg og markedsføring. Dette kan åbne døre til nye kundegrupper og øge dit salg.

Skal vi hjælpe din virksomhed i gang?

Med DKPU’s rådgivningsforløb bliver du guidet igennem processen med at forstå dine nuværende kunder, finde nye muligheder for vækst og implementere strategier, der vil forbedre din bundlinje. Vi tager hånd om de udfordringer, du står med i hverdagen, og giver dig de værktøjer og den viden, du har brug for, så du kan træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Kontakt os, så tager vi en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Claus Højgaard

Adm. Direktør

Få økonomisk tilskud til rådgivning

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram