Billede af DKPU logo
SMV:Digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

SMV:Digital

Et udvalg af tilskudspujler

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør
Kontakt formular

Digital omstilling af din produktionsvirksomhed med støttemidler

Har du gjort dig nogle tanker om, hvad ny teknologi kan gøre for din produktionsvirksomhed? Så er det tid til at overveje, om du skal have offentlig støtte til den digitale udvikling.

Vi hjælper som godkendte rådgivere med at se på dine udfordringer og gøre det tydeligt, hvordan ny teknologi kan være en del af løsningen.

Du behøver ikke at sætte dig ind i, hvordan teknologien virker og hvordan man bruger den. Det er også noget, vi kan hjælpe dig med.

Når vi har afdækket din virksomheds behov, hjælper vi med at finde den støtteordning, der vil være en oplagt del af løsningen. Vi hjælper med at afdække, hvor meget din virksomhed vil kunne få ud af projekterne, og hvordan du får succes med at søge støtte til dem.

Først når vi er nået til selve rådgivningsfasen vil vi bede dig forholde dig til de egentlige løsninger. Efter en grundig afklaringsfase vil vi præsentere et udvalg af de mest oplagte løsninger, så du kun skal bruge tid på at lære om det, der reelt kan komme din virksomhed til gavn.

Du kan for eksempel bruge støttemidler fra SMV:Digital til at sikre en digital omstilling af nogle af de processer, der i dag er analoge og gammeldags. Du kan også få rådgivning om, hvordan du investerer i moderne teknologi og får opkvalificeret dine medarbejdere til at bruge det gennem sidemandsoplæring.

Digitalisering af processer

Bærer dine medarbejdere stadigvæk sedler fra produktionen ud på kontoret? Sådan behøver det ikke at være. Vi har rådgivet en lang række virksomheder med at sende analoge arbejdsgange på pension og erstatte dem med digitale systemer.

Til digitaliseringen af processer kan du få en ordning, som kræver medfinansiering. Det vil sige, at du kan få dækket 50 % af prisen på vores rådgivning op til 100.000 kroner. Du betaler så med dine medarbejderes tid i hvad der svarer til 75 % af beløbet. Derudover skal der betales et gebyr af beløbet på 6 % til det erhvervshus, som administrerer støttemidlerne.

Under ordningen med digital omstilling kan du blandt andet få støtte til at skifte eller etablere ERP, komme i gang med et digitalt system til kundehåndtering (CRM) eller en digitalt drevet

SMV:Digital støtte til digital markedsføring og e-handel

Måske har du overvejet at nå flere kunder med søgemaskineoptimering, en webshop eller annoncering på sociale medier? Dit salg kan endda være udfordret af ændringer i markedet eller dine nuværende systemer. Så kan det være relevant at søge midler fra støttepuljen til e-handel.

Du kan få vores professionelle og uvildige rådgivning i, hvilke løsninger, der vil passe bedst til dit formål. Med støtte fra SMV:Digital e-handelspuljen kan du blandt andet få dækket din udgift til vores rådgivning om …

  • Valg af webshopløsning, betalingssystem og relevante integrationer
  • Integrationer af nuværende systemer med nye eller erstatning med nyt ERP
  • Måling og analyse af besøgsdata og meget andet med Business Intelligence
Læs mere

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetenthus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram