Billede af DKPU logo
SMV:Grøn

Få tilskud til grøn omstilling med SMV:Digital

SMV:Grøn

Et udvalg af tilskudspujler

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør
Kontakt formular

Få tilskud til grøn omstilling med SMV:Digital

Er dine kunder og samarbejdspartnere begyndt at stille større krav til din virksomheds bæredygtige produktion? Selv hvis du er nået langt, kan der altid gøres mere for at omstille dele af din produktion til at være mere grøn.

Ny teknologi og digitalisering kan i høj grad være en del af løsningen på de dele af produktionen, som i dag ikke er bæredygtige. Vi kan hjælpe dig med at afklare, hvordan du bedst når dine mål om en bæredygtig produktion med digitalisering.

Takket være tilskudspuljen til grøn omstilling fra SMV:Digital kan du få dækket din virksomheds udgifter til rådgivning med 100.000 kroner.

Vi er specialiserede i at hjælpe produktionsvirksomheder med at arbejde smartere og mere digitalt. Derfor kan vi altid tilføre din virksomhed ny viden krydret med mange års erfaring.

Opret nye forretningsben inden for cirkulær økonomi

Når du er i mål med at optimere din nuværende produktion, kan der stadig være en rest af energi, ressourcer eller bare gode ideer. Hvis du har nye forretningsben i tankerne, som fra starten skal bygges op om en bæredygtig og cirkulær tilgang, vil det også være oplagt at søge støtte til den del.

Støtteordningen til grøn omstilling kan blandt andet gå til rådgivning om …

  • En ny digital platform som kobler ressourcer og virksomheder sammen på nye måder
  • Optimering af løsninger inden for lager og logistik
  • Anvendelse af ny robotteknologi som fx cobots

Kunstig intelligens i din produktion

Der kan være mange muligheder for at optimere din produktion. Med Lean kan du få dine medarbejdere til hele tiden at tænke over det. Men du kan også bruge maskinlæring i kunstig intelligens til at forbedre dine produkter, så de sviner mindre og er optimerede til genanvendelse.

Mulighederne er mange, og vi kender til de fleste. Vi hjælper dig også gerne med at søge om støtten, når puljen er åben.

Et af de krav man skal huske at have for øje er, at det skal være sandsynligt, at projektet vil gøre produktet eller virksomheden mere bæredygtig. Det tæller altså ikke med i ansøgningen, at din virksomhed allerede har et lavt aftryk på klima og miljø. Det er også et krav, at et projekt med grøn omstilling skal involvere ny teknologi og kunne give vækst til din virksomhed.

Tilmeld dig vores emails om støttemidler herunder eller kontakt os for at få mere at vide om, hvordan din aktuelle udfordring kan løses med støtte fra SMV:Digital.

Læs mere

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram