SMV:Grøn

Få tilskud til grøn omstilling med SMV:Grøn

SMV:Grøn

Et udvalg af tilskudspujler

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør
Kontakt formular

Få tilskud til grøn omstilling med SMV:Grøn

Er dine kunder og samarbejdspartnere begyndt at stille større krav til din virksomheds bæredygtige produktion? Selv hvis du er nået langt, kan der altid gøres mere for at omstille dele af din virksomhed til at være mere grøn.

Ny teknologi og digitalisering kan i høj grad være en del af løsningen på de dele af produktionen, som i dag ikke er bæredygtige. Vi kan hjælpe dig med at afklare, hvordan du bedst når dine mål om en bæredygtig virksomhed.

Takket være tilskudspuljen til grøn omstilling fra SMV:Grøn kan du få dækket din virksomheds udgifter til rådgivning fra 50.000 optil 150.000 kroner. Hertil kommer muligheden for tilskud til medfølgende investering.

Vi er specialiserede i at hjælpe produktionsvirksomheder med at arbejde smartere, mere digitalt og mere bæredygtigt. Derfor kan vi altid tilføre din virksomhed ny viden krydret med mange års erfaring.

ER DU AFKLARET ELLER USIKKER PÅ HVORDAN I KOMMER VIDERE?

Du kan få hjælp, uanset hvilket stadie i befinder jer i. Om I er afklaret eller i overvejelsesfasen. Du kan få hjælp til strategier, oversat til konkrete handlinger og forandringer inden for værdikædesamarbejde, forretningsmodeller, produktudvikling, indkøbspolitikker, materialevalg, transport, emballage, affald, investeringer og meget mere.

Vi udfører CO2 beregninger, LCA’er, rådgiver om ESG, Carbon Disclosure Project, Science Based Targets initiative, og hjælper med tryg kommunikation af jeres indsats. Vi prioriterer et tæt samarbejde og skræddersyede løsninger. Vi er vant til at arbejde med mindre produktionsvirksomheder, og ved hvordan de bedst guides og hjælpes igennem projekter

SKAL VI HJÆLPE DIG VIDERE?

Mulighederne er mange, og vi kender til de fleste. Vi hjælper dig også gerne med at komme igennem bureaukratiet og få søge om støtten.

Udfyld ”KONTAKT OS” her på siden, og skriv kort om dit projekt – så kommer vi tilbage med et svar om dine støttemuligheder. Du skal også være velkommen til at give os et kald, for at få en dialog om dine tanker og evt. hvordan din aktuelle udfordring kan løses med støtte – vi er nonprofit, så den indledende dialog er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

Læs mere

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk

FyraftensmøderBook nu

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram