Få hjælp til at udvikle din virksomhed

Vores ydelser tager særligt udgangspunkt i produktionsvirksomheders behov, og vi hjælper blandt andet med løsninger og rådgivning indenfor:
Skrivebord med computer og andet udstyr

Digitalisering

Er din produktionsvirksomhed ved at gå kold i gamle programmer, stakkevis af papirer og flere forskellige systemer, der ikke snakker sammen? Hos DKPU kan du få uvildig og uafhængig rådgivning til digitaliseringen af din virksomhed.
Få hjælp til digitalisering
Nærbillede af grønne spirer

Grøn omstilling

Har din produktionsvirksomhed brug for hjælp til den grønne omstilling? Så er du kommet til det rette sted. Hos DKPU får du kompetent rådgivning om alt fra dit grønne regnskab og ESG-rapportering til livscyklusanalyser og initiativer, der understøtter FN’s Verdensmål.
Få hjælp til din grønne omstilling
Skrivebord med ting

Markedsføring

Lad DKPU stå for markedsføringen af din produktionsvirksomhed. Med kompetencer indenfor grafik, layout, tekst, hjemmesidedesign og SoMe samt bred erfaring i arbejdet med mindre produktionsvirksomheder, kan vi styrke din tilstedeværelse både online og offline.
Få hjælp til din markedsføring
Klodser der illustrerer optimering

Optimering

Hos DKPU kan du få rådgivning i forbindelse med optimering af din produktionsvirksomhed. Vi er uafhængige og uvildige, og vores rådgivere er vant til at arbejde med produktionsvirksomheder.
Få hjælp til optimering
Fandt du ikke det du ledte efter illustration

Strategi og Forretningsudvikling

En god strategi og et kontinuerligt fokus på forretningsudvikling kan være din virksomheds nøgler til at trives i en omskiftelig verden og hverdag. Få hjælp til at sætte en retning for din virksomhed hos DKPU.
Få hjælp til forretningsudvikling
Seks røde firkanter

Det laver vi også

Hos DKPU løser vi en bred vifte af opgaver, der ligger uden for emnerne Digitalisering, Grøn omstilling, Optimering og Markedsføring, blandt andet rådgivning og hjælp til ISO-certificeringer, arbejdsmiljøscreeninger og udvikling af arbejdspladskulturen. Få et overblik over, hvad du som produktionsvirksomhed også kan få hjælp til.
Få hjælp til det, du har brug for

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak.
Mere fokus på det bedste for din virksomhed.
+45 70 22 87 22info@dkpu.dk
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram