Nærbillede DKPU logo

Økonomirådgivning

Få coaching og rådgivning i at styre din virksomheds økonomi

Hvis du vil styrke din virksomhed, er det vigtigt at se på nogle bestemte detaljer i forhold til det med pengene.

Måske kigger du på kontoen af og til for at få en fornemmelse af, hvordan det går. Men du skal se på balancen, hvis du vil have det rigtige billede. Det er også nødvendigt at se på dine kunder. Hvilke er gode for din virksomhed, og hvor langt kan du nå med dem? Vores associerede seniorrådgivere inden for økonomi- og erhvervscoaching har forskellige baggrunde inden for økonomi, finans og ledelse. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor det går galt og blandt andet sikre dig en sund kommunikation med banken.

Et af de store problemer er, at banken og kunden ikke taler det samme sprog og kan have et ulige magtforhold. Derfor er det guld værd at have en rådgiver på din side, som kan hjælpe med at oversætte tal og udtryk til et forståeligt dansk. Måske har du ikke din egen virksomhed, fordi du interesserer dig for økonomi. Men med årene bliver det et område, du (eller en betroet medarbejder) er nødt til at interessere dig for. For jo mere du ved om din virksomheds økonomi, desto mere ligeværdig kan du være med din bank. Vores rådgivere sørger for at hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål og finde svarene, selvom det kan tage sin tid. Og de kan tage med dig i banken, så du kan få oversat bank-begreber på stedet.

Det er selvfølgelig ikke gjort med et enkelt møde med din virksomheds bank. Derfor vil vi typisk anbefale et forløb med en fastsat opfølgning. På den måde kan du være sikker på, at I bliver holdt op på jeres mål og når den ro omkring økonomien, som I ønsker. Økonomirådgivningen kan både handle om investering og krisehåndtering. Rådgiverne har både hjulpet virksomheder ud af økonomiske problemer, rådgivet om investeringer og klædt ledelsen på til at tage solide beslutninger i mange forskellige scenarier mellem dem.

Du kan få hjælp af en økonomi- og erhvervscoach til at …

  • Tale om virksomhedens økonomi i fortrolighed
  • Få og fastholde et stærkt overblik over virksomhedens økonomi
  • Forberede møder med banken – fx til (gen)forhandlinger om aftaler
  • Være med som tolk og rådgiver på din side af bordet til møder med banken
  • Undersøge de bedste muligheder i forbindelse med et bankskifte

Er du klar til at tale om, hvordan din virksomheds økonomi kan gøre det lettere for dig at sove om natten? Så tag fat i en af vores økonomi- og erhvervsrådgivere via kontaktformularen.

Bente Nørgaard

35 år som erhvervsrådgiver i flere banker
Certificeret coach og arbejdslystkonsulent
Enneagram-uddannet og vejleder i positiv psykologi

Kontakt os

Bente Nørgaard

Associeret Seniorrådgiver

Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram