Nærbillede DKPU logo

Matchmaking+

Projekteksekvering i din virksomhed, sammen med DKPU og vidensinstitutioner

HVAD ER DKPU MATCHMAKING+

Matchmaking+ er et forløb, der tilknytter jeres virksomhed med studerende fra højere uddannelsesinstitutioner. Vi rekrutterer kandidater fra en stor pulje af forskellige universitetsgrader og fagområder, og kandidaterne kan komme til at stå til rådighed for jeres virksomhed. Har I et projekt, der skal kickstartes eller mangler ressourcer i form af viden, opfindsomhed eller drive, er tilkoblingen af en motiveret studerende en økonomisk fornuftig måde, at tilføre projektet nye og værdifulde kompetencer. Eksempler på emner til projektforløb kunne være: lean, procesoptimering, afklaring af automatisering, logistik og distribution, digitalisering og produktudvikling.

  • Specifik viden inden for et fagområde
  • Seneste viden om teknologier inden for fagområde
  • Midlertidig kapacitetsforøgelse til et projekt
  • Tilknytning af erfaren civilingeniør
  • Økonomisk fordelagtig tilførsel af viden
  • Den studerende får praktisk erfaring

HVORFOR BØR MAN OVERVEJE MATCHMAKING+

Med en studerende får jeres virksomhed et kompetenceløft i form af konkret viden, der midlertidigt øger jeres kapacitet. I får hjælp til at få udtænkt og bragt jeres projektideer ud i verden. Med DKPU’s matchmaking+ forløb får I adgang til mange forskellige uddannelsesgrene og fagområder. I sikrer jer, at I får tilført en studerende der besidder de helt rigtige kompetencer, der skal bruges til at løfte jeres virksomhed.

De studerende sidder inde med den seneste viden og de nyeste teknologier, og til en økonomisk fordelagtig pris i forbindelse med en projektansættelse. Den studerende afprøves i et miljø, hvor denne har mulighed for at oversætte og bruge sin teoretisk viden til praksis. Det er en ren win-win-situation.

Sammen med den studerende får I også tilknyttet en erfaren civilingeniør, der sikrer at forløbet opnår de ønskede resultater. Civilingeniøren vil bl.a. komme på virksomhedsbesøg og desuden være tilgængelig som telefonisk support under forløbet.

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør

26 25 02 17
ch@dkpu.dk
Kontakt os

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram