Nærbillede DKPU logo
ECSMV

FÅ TILSKUD TIL GRØN OMSTILLING MED ECSMV

ECSMV

Et udvalg af tilskudspujler

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør
Kontakt formular

ENERGIEFFEKTIVITET OG CO2-BESPARELSER I VIRKSOMHEDER I REGION MIDT

Energieffektivitet og CO2-bespareler i virksomheder i Region Midtjylland – forkortet ECSMV – er et projekt, som har sigte på at øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen blandt små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland

Virksomheder, der deltager i projektet, kan modtage op til 57.375 kr. i tilskud til rådgivning til udvikling af en forretningsmodel, der anviser konkrete potentialer for energi- og materialebesparelser og for CO2-reduktion i virksomheden og i dens værdikæder.

Efterfølgende kan virksomheder, der har udviklet en grøn forretningsmodel, modtage investeringstilskud til implementering af den grønne forretningsmodel. Tilskuddet udgør 32% af investeringssummen, dog maks. 200.000 kr.

ECSMV tilbyder også kollektive rådgivningsforløb, hvor to eller flere virksomheder samarbejder om udvikling af en grøn forretningsmodel. Kollektive forløb kan modtage op til 200.000 kr. til dækning at udgiften til rådgivning. Virksomheder i kollektive forløb skal bidrage med i alt 400 medarbejdertimer for at kunne opnå det maksimale tilskudsbeløb på 200.000 kr.

ER DU AFKLARET ELLER USIKKER PÅ HVORDAN I KOMMER VIDERE?

Du kan få hjælp, uanset hvilket stadie i befinder jer i. Om I er afklaret eller i overvejelsesfasen. Du kan få hjælp til strategier, oversat til konkrete handlinger og forandringer inden for værdikædesamarbejde, forretningsmodeller, produktudvikling, indkøbspolitikker, materialevalg, transport, emballage, affald, investeringer og meget mere.

Vi udfører CO2 beregninger, LCA’er, rådgiver om ESG, Carbon Disclosure Project, Science Based Targets initiative, og hjælper med tryg kommunikation af jeres indsats. Vi prioriterer et tæt samarbejde og skræddersyede løsninger. Vi er vant til at arbejde med mindre produktionsvirksomheder, og ved hvordan de bedst guides og hjælpes igennem projekter.

SKAL VI HJÆLPE DIG VIDERE?

Mulighederne er mange, og vi kender til de fleste. Vi hjælper dig også gerne med at komme igennem bureaukratiet og få søge om støtten.

Udfyld ”KONTAKT OS” her på siden, og skriv kort om dit projekt – så kommer vi tilbage med et svar om dine støttemuligheder. Du skal også være velkommen til at give os et kald, for at få en dialog om dine tanker og evt. hvordan din aktuelle udfordring kan løses med støtte – vi er nonprofit, så den indledende dialog er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

Læs mere

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram