Billede af DKPU logo
SMV:Pro

SMV Pro er støttemidler til rådgivning om digitalisering

SMV:Pro

Et udvalg af tilskudspujler

Kontakt os

Claus Højgaard

Adm. Direktør
Kontakt formular

Få op til 100.000 kroner i støtte til digitalisering i din ejerledede produktionsvirksomhed

Som ejerleder skal du kunne mange ting. Og vide endnu flere. Men du behøver ikke at bruge al din tid på at lære hvordan, du holder din virksomhed helt opdateret med de mest effektive digitale muligheder inden for styring af produktionen eller din marketing. Det var nok heller ikke derfor, du blev selvstændig til at begynde med.

Du bør have en klar strategi for, hvor din virksomhed skal hen. De fleste andre ting – og især de digitale muligheder, som udvikler sig i et hastigt tempo – kan det være en stor fordel for dig at få hjælp til udefra. Men det kan være en meget stor udskrivning, hvis du skal gå til konsulentvirksomheder. Derfor udbyder de danske erhvervshuse SMV:Pro puljen.

Med SMV:Pro kan du få professionel rådgivning fra eksterne rådgivere som os. Tilskudspuljen er skabt til at dække halvdelen af dine omkostninger til en privat rådgiver op til 200.000 kroner. Du kan hurtigt se, om du kan opfylde de fem krav til ansøgere til SMV:Pro støttepuljen:

  • Virksomheden skal have den reelle ejer som en aktiv del af ledelsen
  • Den årlige omsætning må ikke være højere end 372 millioner kroner
  • Din virksomheds CVR-nummer skal være mere end tre år gammelt
  • Din virksomhed skal have mellem tre og 50 ansatte
  • Du skal betale et gebyr på 5 % af din udgift til den private rådgiver (modregnes i støtten)

Kontakt os for information om, hvordan din produktionsvirksomhed kan få støtte gennem SMV:Pro.

SMV Pro er støttemidler til rådgivning om digitalisering

Med digitalisering kan du gøre processerne i din produktionsvirksomhed mere effektive. Du kan også få flere kunder i butikken gennem moderne, digitale kanaler og teknikker i markedsføringen. Dermed kan du bruge støttemidlerne i SMV Pro til at styrke både din bundlinje og din toplinje.

Du kan allerede nu kontakte os for at bestille en gratis screening af din virksomheds indsats med digital marketing eller digitalisering af processer. Så får du vores uvildige svar på, hvad din virksomhed vil få mest ud af at søge støtten til.

For selvom vores rådgivere kan hjælpe dig med at vælge den bedste ehandels-platform for din virksomhed eller det mest oplagte ERP-system, er vi kun sat i verden for at sikre det bedste for mindre, danske produktionsvirksomheder som din egen. Derfor kan du altid være sikker på, at vi giver dig ærlige svar om, hvad der er det bedste for din virksomhed. Hvis det ikke er noget, vi selv tilbyder, hjælper vi dig gerne med at finde en udbyder, som får pris og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

Hvis du er ved at overveje at trække dig tilbage fra din virksomhed, kan det også blive lettere med støttemidler fra erhvervshusene. I SMV:Pro er der mulighed for at få hjælp til at sikre et effektivt generationsskifte eller det bedst mulige salg.

Læs mere om salg og generationsskifte med støtte fra SMV:Pro hos Erhvervshus Sydjylland.

Læs mere

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetenthus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram