Velkommen til Worm

Indlæg af:

Jeanette Suell

Kommunikationsrådgiver

61 75 79 08
js@dkpu.dk

Vi kan byde endnu en virksomhed velkommen som medlem. Denne gang er det smede- og maskinværkstedet, Worm ApS, der siden 1971 har arbejdet indenfor jern- og metalbranchen.

Worm ApS holder til i Nykøbing Mors, hvor de som underleverandør til både danske og udenlandske virksomheder producerer rør i alle afskygninger. Det er dog ikke kun rør, der bukkes og ændrer form hos Worm ApS. Virksomheden har også maskiner til stansning og pladebearbejdning, og enkelte kunder har også opgaver, der kun kan bukkes manuelt.

Worm ApS har en dygtig og kompetent medarbejderstab med stor erfaring og indsigt i bearbejdning af alle typer rør. Præcision og kunders tilfredshed er overskriften for medarbejdernes hverdag.

Worm ApS hørte for første gang om DKPU på en messe, hvor en samarbejdspartner blev medlem. Da Worm ApS pludselig stod og havde brug for hjælp til energioptimering, kom de i tanke om DKPU, og det blev starten på medlemskabet.

Velkommen til, Worm ApS – vi ser frem til et godt samarbejde med jer.

DKPU F.M.B.A.

Nonprofit kompetencehus med en praktisk og uvildig tilgang til udvikling af mindre produktionsvirksomheder.

Mindre konsulentsnak
Mere fokus på det bedste for din virksomed.
Kontakt os
Hold dig opdateret på de bedste muligheder for at udvikle din produktionsvirksomhed.

Tilmeld dig vores emails og få gratis viden om, hvordan du kan opnå det – med eller uden et medlemskab i DKPU.
Tilmeld
info@dkpu.dk

FyraftensmøderBook nu

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram